1 Aralık 2015 Salı

Altın Havan 2015


Altın Havan ödülleri, 2010 yılından bu yana Eczacı Dergisi tarafından organize ediliyor. Her yıl eczacılığın bireysel ve kurumsal alanlarında belirlenen farklı kulvarlarda ödüller sahiplerini buluyor. 








Bu yılki ödül töreninde çok sevdiğim hocalarımın ve arkadaşlarımın adlarını duymak beni hem sevindirdi hem gururlandırdı. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı'ndan Sayın Prof. Dr. Afife Mat hizmet ödülüne sahip olarak 2. defa altın havan ödülünü kazanmış oldu. 

Uzun yıllar süren, büyük emekler sonucu hazırladıkları İlaç ve Eczacılık Terimleri Sözlüğü ile Eczacılık Terminolojisine Hizmet Ödülü'ne layık görülen ekipte hocalarım Sayın Prof. Dr. Erdem Yeşilada, Prof. Dr., Bahar Tunçtan, Doç. Dr. Kemal Buharalıoğlu da vardı.

Eğitime hizmet ödülü Bezmialem Fitoterapi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin olurken; Genç Eczacılara Sosyal Sorumluluk Projesi Teşvik Ödülü Akılcı İlaç Kullanımı Konusunda Halkı Bilgilendirme Projesi ile Eczacılık ve İlaç Derneği (EİDER)'in oldu.

27 Kasım'da düzenlenen törenden birkaç fotoğraf ekleyerek ödüle layık görülen tüm meslektaşlarımı can-ı gönülden tebrik ediyorum. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder