21 Nisan 2014 Pazartesi

Biyoloji Sergisine Gidiyoruz

Yıllar önce Bilim-Teknik Dergisi'nde ilanlarını görüp Çağlar ile katıldığımız Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen Biyoloji Sergisi,  bu yıl 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenecekmiş. İlanı Kadir Boğaç Kunt hocam sayesinde gördüm, blog okurları ile de paylaşmak istedim.
 
Yer yine Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Tandoğan Kampüsü, A Blok. 


Sergide sunulacak seksiyonlar; Hidrobiyoloji, Botanik, Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji, Ekoloji ve Çevre Biyolojisi ve Zooloji. İçerikleri aşağıdaki sergi broşüründen öğrenebilirsiniz. 

2000'lerin başlarında Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen bir sergide, liken topluluğu, hidrobiyoloji ekibi, sivrisineklerle biyolojik savaş konulu çalışmaları yürüten arkadaşlarla derin sohbetlerimiz olmuştu. Ertesi yıl Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen sergide ise o zamanlar daha öğrenci olan (şimdi Uzman Biolog) dostumuz Serdar Aslan ile tanışmıştık. Her iki sergide de Ali Demirsoy hocamızla karşılaşmış, sohbet etme fırsatı yakalamıştık. 


Bu sene, sergi hafta içine denk geldiği için muhtemelen ben yalnız gideceğim. Yolu düşenlerle sergide görüşmek dileğimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder